• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

Composiet schutting composiet vlonderplank

N.V.T.
Aangeboden
Donderdag 12 februari, 2015


******Alles goed op voorraad!**********
 
Heeft u wel eens nagedacht over hout composiet schuttingen en hout composiet vlonderplanken maar ziet u door de bomen het bos niet meer?
Dan bieden wij van woodcomposiet u een uitkomst. Hout composiet is een product wat bij ons bestaat uit 65% hardhoutvezels en 35% uit gerecycled kunststof. Door deze combinatie blijft het product de uitstraling hebben van hardhout maar heeft het alle voordelen van het composiet.

Wij leveren alleen producten van ProDeck™. Dit van oorsprong Amerikaans bedrijf was al vanaf het eerste begin betrokken bij de ontwikkeling van houtcomposiet. En van deze jaren lange kennis profiteren wij nu. En met ons u natuurlijk ook!

Het voordeel van onze producten is dat u er geen onderhoud meer aan heeft. Als de composiet vlonder in uw tuin ligt hoeft u er niks meer aan te doen, u hoeft de vlonder hoogstens schoon te maken door middel van een hoge druk reiniger. Dit in tegenstelling tot een houten vlonder die elk jaar behoorlijk wat onderhoud nodig heeft om het mooi te houden.

Maar ook de veiligheid en het milieu spelen tegenwoordig natuurlijk een zeer grote rol in onze maatschappij. Doordat alle composiet producten worden gemaakt van geryclede kunststoffen en door dat er  gebruik wordt gemaakt van hardhoudvezels (waar dus geen bomen voor worden gekapt) is dit product heel milieu bewust. Maar dit komt ook mede door het onderhoudsvrije aspect van de composiet producten. U hoeft de producten niet meer te lakken, beitsen, schilderen enz.
Composiet van ProDeck™ is zeer veilig voor uw voeten, maar ook voor de voeten van uw (klein)kinderen. U kunt er dus gerust met blote voeten op lopen zonder dat u bang hoeft te zijn voor splinters, ook zal het materiaal niet splijten. Dus voor en veilige en milieu bewuste keus gaat u naar woodcomposiet.

Door onze samenwerking met ProDeck™ en door het feit dat wij zeer groot kunnen inkopen (wij beschikken over een magazijn van ruim 4000m2) kunnen wij u onze producten voor de marktconforme prijs aanbieden en kunnen wij dus de acties houden die we hebben.
Zo hebben wij al een all in pakket vlonderplanken vanaf €35.90 inclusief btw. Het all in pakket bestaat uit vlonderplanken (4 meter) onderbalken, clips en schroeven. Ook onze luxe tuinschermen hebben wij in  de aanbieding. Deze tuinschermen van 180x180 cm vallen vooral op door hun 4 aluminium dwarsbalken waardoor kromtrekken niet meer mogelijk is, ook het gebruik van massieve planken werkt hier aanbij. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan heeft u nog 15 jaar garantie op onze producten.

U kunt via onze website gratis een proefstukje aanvragen. Maar mocht u het in een groter geheel willen zien dan nodigen wij u graag uit in Heerhugowaard. Wij hebben namelijk al onze producten (vlonderplanken, luxe tuinschermen, Zweeds rabat) in onze showtuin. Doordat wij alles buiten hebben gemonteerd ziet u precies wat de weersinvloeden doet met ons houtcomposiet.
U bent dan ook elke werkdag welkom van 09.00 tot 17.00 op de Jan Glijnisweg 8A 1703 RL Heerhugowaard.

Mocht u nog andere vragen hebben dan  zitten onze medewerkers klaar om deze vakkundig en professioneel te beantwoorden. U kunt altijd een email verzenden via info@woodcomposiet.nl of u kunt altijd bellen met de medewerkers op +3172 – 5317005.

Ga naar de website
Vorige
Volgende
woodcomposiet.nl
1703RL Heerhugowaard
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Composiet schutting composiet vlonderplank
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie